City hotel de jonge

31 maart 2020 00:00

Hotel de Jonge in het hart van de Drentse hoofdstad is de ideale accommodatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Het hotel-restaurant beschikt naast 72 hotelkamers over 9 goed geoutilleerde vergaderzalen en 2 flexibele werkplekken.

Sinds Rob Riper twee jaar geleden de exploitatie van Hotel de Jonge overnam is er veel veranderd. Uitgaansgelegenheden Club 11, The Beefeater en Feestcafé werden gesloten en een grote verbouwing volgde. “In januari 2018 zijn we begonnen met de renovatie van het grand café. De volgende stap was de verbouwing van het hotel. Voormalig café de Beefeater is getransformeerd in een ruime lobby. Daarnaast hebben we negen vergaderruimtes en twee flexibele werkplekken gerealiseerd.”

Packagedeal

“We hebben ervoor gekozen om ons ook op de zakelijke- en vergadermarkt te richten”, vervolgt Riper. “Hotel de Jonge is ideaal voor kleine en middelgrote groepen. Wij leveren een packagedeal: vergaderen, eten en slapen. Uniek is dat we vier vergaderruimtes hebben met een bar. Een ander uniek punt is dat we in het hart van de stad zitten. Daar hangt ook wel een zwakte aan. Wij hebben geen eigen parkeergelegenheid, maar op loopafstand zijn verschillende parkeergarages en wij bieden parkeerkaarten tegen gereduceerd tarief. Daarentegen zitten we op loopafstand van het station, het Drents Museum en theater DNK.”

Bonenkoffie

“De nieuwe vergaderzalen zijn voorzien van alles wat nodig is. Goede klimaatbeheersing, echte bonenkoffie en meer dan uitstekende wifi. Elke zaal heeft een interactieve tv waar je makkelijk kunt inpluggen om een presentatie te geven. De zaalopstelling is flexibel in te richten en de lobby is een mooie ruimte waar je je ook even terug kunt trekken.”

Uitstraling

“We hebben alle ruimtes die invulling gegeven die past bij een hotel-restaurant met vergadercentrum. Toen ik hier kwam heb ik mij niet populair gemaakt door de nachthoreca op slot te gooien, maar mijn doel is om het bedrijf weer de uitstraling te geven die het vroeger had.”

X