BitterBallenBorrel in de Bonte Wever

31 maart 2020 00:00

Netwerkbijeenkomsten zijn er in allerlei soorten en maten. Noordbizz Magazine bezocht voor deze editie de BitterBallenBorrel in de Bonte Wever. Een maandelijkse netwerkborrel die georganiseerd wordt door een vijftal bedrijven: Newz Marketing & Media, DIA (Licht, Geluid & Beeld), De Bonte Wever, P&O Service Noord-Nederland en Miranda Drenth Fotografie.

Kenmerken: Een inspirerende spreker, een bedrijfspitch en uiteraard bitterballen.

De lezing met als thema 75 jaar vrijheid wordt verzorgd door Harold de Jong, schrijver van het boek Franse Para's in Drenthe. Na zijn indrukwekkende presentatie is het de beurt aan twee ondernemers om hun bedrijf te pitchen. Ad Kingma laat met zestig foto's in vijf minuten zien wat zijn bedrijf Adinterim Design op gebied van standbouw te bieden heeft. Vervolgens presenteert Auke Doornbosch van REIN Advocaten en Adviseurs op ludieke manier zijn mensen. "Want wij hebben geen product om te laten zien."

Naast de vaste programmaonderdelen is er voldoende ruimte om te netwerken. Deelnemers zijn deze keer uitgenodigd om aansluitend de theatervoorstelling 'Heel Holland Lacht' te bezoeken en kunnen gratis gebruik maken van een soep- en broodjesbuffet.